Wednesday, 10 August 2011

puasaku bukan puasamu...

sampai jugak kl akhirnya,..
maka bertambah sesak dan semak la kuala lumpur dengan bertambahnya
seorang lagi rakyat malaysia disini..(ala....import nepal,myanmar ramai2 duduk sini xbising punnn)
aku dtg kl naek ets td..amenda ets tu??haa..ni die!


laju woo...ipoh-kl 2jam 15minit jek..tp still xleh lawan pemandu malaysia..naek kete br 2 jam je..keh3....tapi kira ok la kan.menyenangkan orang awam nak kemana2.naik bas pun ngeri gak..baek naik train.jarang dengar train eksiden,train masuk gaung,train potong double line..keh3

6.15pm aku nye train tadi..masuk2 cari seat pastu ape lagi,layan tido la...baek punya sejuk,cam tido dalam freeze plak..tido kejap la sambil nak tunggu bukak pose..aku dah standy air ngan roti.kang kot takde benda makan dalam train,tak pasal aku terpaksa mengorek hidung bagi membatalkan puasa aku.keh3...kite tido dulu...zzzzz....
sedang aku best je layan tido,tiba2 aku tsedar...tgk jam kat screen tu dah pukul 735pm..aku tengok pakcik sebelah,beliau baek nye togak air...cisss!!apsal tak kejutkan aku...grrr...trus aku bukak air,minum..pastu roti plak jadi mangsa aku,..ngap..ngap..ngap...setel!
burp,..alhamdulillah~

aku terus sandar balik sambil memikirkan apa aku nak makan sampai kl nanti..sedang berangan pasal makan,tiba2 ktm tu buat announcemnt...
''sekarang telah masuk waktu berbuka bagi kawasan kuala kubu,selangor.kami warga ktm mengucapkan selamat berbuka puasa kepada para penumpang yang beragama islam''
terus aku pura2 tido!!...zzzzz...

12 comments:

Saya said...

batal pose !
terbuka awal !
kah3

ctnur@hidayah said...

kahkahkah pakcik nizam terbuka awal...tp x per..kategori x tau..

inchik nizam azman said...

mana batal la...xsengaje =P
lagipun ktm tu lambat bgtau..dah gelap dah masa tu

ctnur@hidayah said...

tul tuh inchik nizam...

chokeLy said...

HAHAHAHA... x payah la nk pure2 tido.. nk cover la tuuu... ngee.

inchik nizam azman said...

hehe,...kaber la..konon2 mengigau ke td..

Pesona Algebra said...

tajuk entri x ley blahh, haaha

inchik nizam azman said...

keh3...kena la tu ngan entri

Si Pengembara said...

heheheh.. =)

inchik nizam azman said...

welcome cik pengembara... ^_^

dyanie said...

btl ke nie???ahhaha

inchik nizam azman said...

aipp...bulan pose xleh gelakkn org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~