Friday, 5 August 2011

biarkan lagu berbicara~


cinta itu milik kita
walau bukan takdir untuk bersama
takdirNya tetap diterima
'kalau ada jodoh,kite jumpa lagi'

giler ah...entry jiwang dalam blog aku..ni kalau kasot tgk entry aku ni,mau beliau gelak sampai batal pose ni..beliau dah la pengkomen tegar blog aku..tp peduli ape aku.belog aku,suka aku la..kehkeh..
biarkan lagu berbicara~

15 comments:

Saya said...

wow.
usah gunakan nama aku tuk ko tutup kejiwangan ko atok hahaha wakakaka.
mengaku ajelah anda mmg jiwang lalala.
aku mana ada gelak guling2.
aku gelak tak hengat donia je ni wakaka :D

inchik nizam azman said...

biarkan hati berbicara...keh3

Saya said...

biarkan hati atok berbicara wow !

inchik nizam azman said...

jgn dsimpan hati itu walaupun anda seekor kasot..keh3

Saya said...

seekor kasut?
penjodoh bilangan mcm kurang tepat aje keh3

inchik nizam azman said...

sebab spesis anda sukar utk dikenal pasti..keh3

Saya said...

spesis yg hampir nak pupus. hehe

inchik nizam azman said...

boleh dternak semula

Saya said...

:P

PenuliS said...

kt sini bls komen.kat fb bls komen.haihh...jumpa jelah.bls pandangan mata lak.

inchik nizam azman said...

haha...nak buat camner,beliau peminat setia kot..kehkeh

Saya said...

oit2 kemaen mengata2 haku ek.
patut tersedak2 tadi ekeke.

atok peminat setia?
bak mai autograph seround ekeke :P

inchik nizam azman said...

kehkeh....aku lantik ko jd president club aku

Saya said...

boleh2
sbln gaji 5k.

inchik nizam azman said...

ni keje amal...keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~