Thursday, 4 August 2011

i'm not trying to be.... i'm just being me, that's all that i can do

satu hari 3 entry aku buat..sbb ari ni aku xde mood!!aku nak sepak org...cepat,sapa2 volunteer nak kena sepak ngan aku,...grrrrrrr....tp marah2 aku pun kena positip jugak.tuhan tu bg akal,kena la guna...saba..saba...bdiam tu lebih baek..




tapi agak kecewa bila sesuatu yang kau pjuangkan,pertahankan atas apa yang kau rasa betul,tiba2 yang kau pertahankan tu menjatuhkan kau balik..menyalahkan kau apa yang kau buat tanpa perlu tau apa2 dari diri kau..bukankah sepatutnya sama2 mempertahankan??kau rasa dihargai ke mcm tu?tu namanya kau BODOH!...thanks God kerana menyedarkan kebodohan ni..pasni kena buat2 pandai..tapi kalau memandai2 pun orang menyampah gak..buat tak tau sudaa...


i'm not trying to be.... i'm just being me, that's all that i can do

7 comments:

Saya said...

wow luahan hati keh3. bertabahlah wahai atok ! ngeeee
#nowlistening : luahan hati kristal.

inchik nizam azman said...

xbest kristal...ciplak lagu org tu

Saya said...

tu bkn ciplak la..to cover namanya atok keh3

inchik nizam azman said...

cover buat cover..kui3

Saya said...

ok wat dia cover tak rosakkan lagu malah tambah best keh4 :P

inchik nizam azman said...

curik2..keh3

Saya said...

x curi mesti da minta kebenaran lalala

x yah nk kutuk kristal ye.
penyanyi dia tu sweet je muka dia kan wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~