Monday, 7 November 2011

luv my life??

1-5 tahun
hoyeahh,...makan+main+tido+tgk katun+main+main+main+nak tido pun main(dah kena marah br nak tido...yg pnting hepi ^_^ )

6-17 tahun (12 tahun tuu...)
bangun pagi(6.00 pagi tu..zzzz...),mandi+tunggu bas skolah+tido dalam bas skolah+bdiri dgr pengetua berucap(perhimpunan daa...zzzz...) + balik skola+skolah agama rakyat+tuisyen+kalau xde tuisyen gi kurikulum kt skola...(selama 12 tahun tu)

18-21 tahun(standard umur untuk org malas sambung blaja lagi cam aku)
dah xpayah tunggu bas skolah pagi2.. + bleh bgn kul 7-8 (pagi jugak tu...zzzzz..) + masuk kelas + lecture + assignmnt + prektikal + test + final ...zzzz...

22-26 tahun
hoyeahh,..xpayah masuk kelas yg mbosan kan.. + cari keje + bleh kumpul duit + dpt keje + pegi keje + kena marah maki kt tempat keje (blaja lagi best...grrr...) + dpt gaji ^_^  + byr utang + tambah utang + bgn pagi + pegi keje + balik keje + tido + pegi keje + balik keje + tido + pegi keje + ..hummmmmm

27-30 tahun(lingkungan umur utk kawen..)
bestnye kawennn!!...pegi keje sama2 ^_^ + balik keje sama2 ^_^ + makan sama2 ^_^ + tgk tv sama2 ^_^
after ~ .... lambatnye mekap,..i pegi keje dulu + i balik lambat,u balik dulu + i dah mkn kt luar td ngan bos + i nak tgk channel lain la...

31-sampai pencen....
keje + balik keje + keje + balik keje + keje + balik keje + keje + balik keje ,.....

dah pencen
hospital + rumah + hospital + rumah + hospital + rumah + rumah bomoh(ni kena ketegur ni...) + rumah + hospital balik + admitt! + ..........



7 comments:

Saya said...

life is so wonderfullll !!!

http://www.youtube.com/watch?v=R08q2wzGpzk

lagu ni best keh3 :P

inchik nizam azman said...

wonderfulll.....so,anda suka dgn keje anda?

Saya said...

saya suka keje saya..
bos je tak nak ke saya..
so saya kena cari keje lain la huhu

inchik nizam azman said...

pecat bos anda!

Saya said...

i wish keh3

sis92 said...

entri mmg terbaikkkk :D

inchik nizam azman said...

tengkiu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~