Tuesday, 12 July 2011

Update bLog~

aku pun xtau nak update ape...sbb ari ni life mcm mbosankan..bgn,mkn,tido,bgn balik,lepak,tgk tv...tp sbb ade peminat fanatik aku (kehkehkeh....)suh update blog,maka bg tidak mhampakan harapan peminat,aku update la...

6 comments:

Saya said...

wah ada peminat fanatik tuuu fuyooo retis tau atok ni lallala

inchik nizam azman said...

atok?cam sama je panggilan ngan kt atas tu...kehkeh

Saya said...

haha diam ! cisssss :P

inchik nizam azman said...

kehkeh...nak autograf skali x?

Saya said...

ha bole gak amek gambo ye autograph tu.. kemudian esok wat bhn update blog :P ekeke

inchik nizam azman said...

boleh2..tu pun kalau peminat fanatik tu mtk otograp plak..kehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~