Monday, 11 July 2011

invitation money,...

bosan itu boring,..boring itu bila cuti lama tp keje xde..keje xde duit pun xde..
lama gile nak tunggu posting..bkn aku xnak cr keje,tp keje yg xnak kt aku,..tp ari ni aku dpt keje daa...keje 2 jam je tp diorg byr rm100..huahua...(dgn riak nye..)ish,..ish..kang tuhan tu tarik balik rezeki..alhamdulillah~
keje senang je,..dtg dgr ceramah 2jam pastu balik..mesti ingat ceramah politik ke,bersih ke,mLm ke,...bukan daa..ni ceramah pasal research mengenai rokok.walaupun aku xhisap rokok,duit nye pasal konon merokok la..kehkeh...lagipun brader tu yg suh aku masuk.nak menyenangkan keje dia xpayah cr org...tp harap2 betul la ceramah pasal rokok.xpasal2 kang masuk tv3 'bakal kakitgn awam ditangkap menyertai perhimpunan haram'....
ni invitation card tu..kalau aku kena tangkap korang gi tlg wat report nama company ni...hehe

2 comments:

Saya said...

atok sejam 50? wahhh

inchik nizam azman said...

huahua...kena tipu daa...3jam daa...tp ok la tu..3jam duduk je dpt rm100...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~