Friday, 29 July 2011

julia robert dan jennifer aniston bukan awekku~

tiap2 ari aku tido lewat.waktu korang nak pegi keje,waktu tu la br paham mata ni nak tutup..aku sendiri pun tak paham ngan mata aku..kang kalau aku bpura pura pejam mata,kata hipokrit plak..tapi tadi tengah aku sedap2 tido,ntah ade minah mana plak talipon aku..kalau aku buat2 tak dengar bleh jatuh hipokrit untuk bertelefon plak.tapi biasa memang hipokrit pun tak nak angkat.ntah ape mimpi aku rajin plak nak angkat...dengan mamai+mengantoknye aku menjawab,..

aku:hallooo....
si gadis:hello,..boleh saye bercakap dengan encik bla..bla..bla..bla..
aku:..(.ni awek mana plak yang tau nama aku ni.siap dengan nama bapak aku pun die sebut..)...ye,saye~
si gadis:saye Julia buat panggilan dari p1wmax..

lepas je aku dengar die sebut nama die Julia,..terus aku terbayang Julia Robert dalam citer Erin Brockovich

eh!!..apsal jennifer aniston yang kluar plak nie...tu la susah bila tengah mamai ni..macam2 gambar kluar dalam kepala otak....naseb jennifer yang keluar.kena david teo yang kluar tadi ilang terus kot ngantok aku..

haaa,...ni baru betul..erin brockovich aku...kalau la macam ni rupanye yang tengah telepon aku ni...pehhh

Julia:maaf ye cik menganggu,saye telefon ni sebenarnye nak terangkan pasal pakej kami utk cik.jadi izinkan la saye ambek masa cik sikit
aku:silakan..silakan...(sambil aku tengah terbayang Julia Robert menjeling aku mcm gambar kat atas tu)
Julia:mcm ni ye cik.memandangkan cik dah bsama kami dekat setahun,syarikat kami nak menawarkan satu lagi produk utk cik.Dimana produk ni seperti USB broadband dan saiznya seperti saiz blackberry(mak aiii....bapaknye besar nak cucuk kt laptop aku..dah rupa pasang kuali astro je tepi laptop)..tapi cik walaupun die besar,kelajuan dia lagi laju dr yang cik pakai sekarang(aikk...die dengar ke aku ckp dalam ati tadi??)untuk pengetahuan cik ye,(aku pun tak nak ambek tau)pakej yang kami tawarkan ni harga die dalam rm129.00.tu harga yang kami jual diluar.tapi sebagai menghargai kesetiaan cik pada syarikat kami,kami cuma kenakan rm50 untuk cas permulaan.dan bulanan nye pula sebanyak rm30..(elehh,..ko nak jual barang mmg la ko cakap mcm tu.padahal dah takde orang beli,baru sibuk turun harga..tapi pasal beliau mengingatkan aku tentang julia robert,aku layan la jugak)
aku:oo....murah..murah...kena kontrak ke?
julia:pakej yg kami tawarkan ni tak dikenakan kontrak..cik boleh stop bila2 masa yang cik suka.tak pun cik boleh bagi p1wmax yang lama tu mak ayah cik pakai dan cik pakai yang kami tawarkan ni..(haha...lawak la julia robert malaysia ni..kang kalau aku gelak kang,terus tak dapat dengar suara die..adehh)dan cik pun senang boleh bawak kemana2 broadband ni..promosi ni cuma sekali sahaja untuk cik
aku:oo...bagus gak tu(jwb aku smbil terbayang julia robert nye senyuman)

oh julia robert~

julia:jadi cik berminat tak tawaran kami ni?kos penghantaran semua kami tanggung..
aku:err...err....emm...err...
julia:kalau cik berminat,kami akan activate kan akaun cik sekarang..jaminan kami dalam seminggu barang akan sampai
aku:err....err..emm...humm..(ni kalau tak terima ni mesti julia robert ni ingat aku sengkek takde duit.takkan rm50 pun tak mampu..)baik lah,saye terima..(jawab aku dengan riaknye sambil mengangkat kening..padahal bukan julia robert tu nampak pun)
julia:terima kasih cik diatas sokongan cik terhadap kami.jadi kami akan activatekan akaun cik hari ini juga.bil akan dimasukkan dalam akaun cik dimana rm50 untuk permulaan,rm15 untuk cas selama 15hari bermula hari ni,dan bil p1wmax cik macam biasa..jadi total semua untuk bil akan datang ni lebih kurang rm1**.00
aku:okeh..takde masalah(cover..cover...julia robertnye pasal..)
julia:itu saja dr pihak kami..assalamualaikum
aku:wsalam....erkkk!


'tak guna kauuu julia roberttt!!!...'

10 comments:

Merak Kayangan said...

berangan je anda ni!! blueekkkk!!! hahaha~

inchik nizam azman said...

huahua....ape plak..tgh mamai die kol tu yg terberangan =P

Merak Kayangan said...

dah2.. jgn nak berangan je!! adehhhh~ g tdo sana. haha =P

inchik nizam azman said...

sambung berangan dalam mimpi plak =P

Merak Kayangan said...

ishhhhh~ nak jugakk berangan! biar hantu masuk dlm mmpi anda nti.. bru tau! haha =D

Saya said...

julia robert? cuba bayang kan megan fox lagi malatop kot keh3 eh tp klu aku, aku bayangkan yg berlakon cete tru calling tu comel btol ! eh eh alamak uhuk2 kaber balik..kalau jelah keh4

inchik nizam azman said...

dah nama die julia...xkan dr julia tros ingat megan fox..kehkeh..jauh lari die

Saya said...

tak ape bygkan je..boleh la x de hal pun :P

inchik nizam azman said...

hehe...tunggu cik megan plak tipon aku..jgn cik megat sudaa la..kehkeh

Saya said...

tak nak megat
dpt megan a/l masilamani lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

hidup memang dah dijanjikan dengan cabaran dan dugaan.jangan pernah putus harapan...too all loopies,..fight for your life ~keep fighting till de last breath~